Potige geweldenaar gooit kleren nieuwe liefde ex-partner

1121

Vanwege haar gewelddadige gedrag heeft de politie van Lelydorp op dinsdag 23 februari, de 29-jarige K. Gwendoline aangehouden.

In de ochtenduren van die bewuste dag drong zij het huis via het achterraam binnen van de man, met wie ze ooit een relatie had en al een poos gescheiden van hem leefde. Zij ging regelrecht de kamer in van de nieuwe partner van de man, die ook thuis was, pakte al haar kleren en gooide die buiten de woning weg, blootgesteld aan weer en wind.

De nieuwe geliefde van de man haastte zich uit de woning, ging naar het politiebureau en deed aangifte tegen de potige geweldenaar. De politie spoorde laatstgenoemde op en hield haar aan. De verdachte krijgt nu de gelegenheid om in het cellenhuis over haar misdaad te bezinnen. Dit na de vereiste afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.

Zij wordt verdacht van huisvrede breuk, poging tot inbraak en vernieling van andermans goed. De man bevindt zich voor enige tijd buitenshuis voor werkzaamheden.