De politie van Kwatta heeft op zaterdag 20 februari A. Daniel (37) aangehouden inzake mishandeling en bedreiging. De verdachte deed vaak het adres aan om de familieleden te molesteren, omdat hij de mening was toegedaan dat hij deel uitmaakte van een boedelkwestie.

Die bewuste dag ging hij weer naar het adres en vroeg om eten aan een van zijn nichten. Toen die nicht hem voorhield geen eten te hebben, pakte hij haar in een wurggreep. Een andere nicht die te hulp schoot, moest slagen incasseren met een tjap. De politie die werd ingeschakeld, hield hem aan. De nichten zijn met een geneeskundige verklaring van de politie verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

De mishandelende dader mag na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie gratis verblijven in het politiecellenhuis.