In slaap gevallen bestuurder ramde een stilstaand voertuig

1031

Op de weg naar Atjonie vond er op dinsdag 22 februari een aanrijding plaats tussen een pick- up en een bestelauto. Na melding begaf de politie van Brokopondo naar de plaats van het ongeluk. Onderzoek gaf aan dat de pick- up ter hoogte van km 60 geparkeerd stond. De bestelbus kwam met een hoge snelheid uit de richting van Paramaribo en ramde de rechterachterzijde van de pick- up die in de langslopende sloot afdonderde.

Door de slag keerde de bus met front naar Paramaribo. Beide voertuigen liepen aanzienlijke, materiële schade op. De bestuurder van het bestelbusje gaf aan in slaap te zijn gevallen. Hij liep een kapwond op in zijn gezicht en had door de harde slag last van inwendige pijn. Na medisch te zijn onderzocht, mocht de bestuurder huuswaarts terugkeren. Beide bestuurders waren niet in een beschonken toestand en bezitten een geldig rijbewijs.