19-jarige jongen steekt 14-jarige jongen tijdens woordenwisseling

2655

In de vroege ochtend van zondag 28 februari heeft zich een steekpartij afgespeeld bij de Hermitage Mall, hierbij is de 19-jarige Kevin C. door de politie aangehouden. Kevin heeft een veertien jarige tijdens een woordenwisseling een steekverwonding toegebracht in de rug.

De jongens bevonden zich bij de Hermitage Mall waar er op gegeven moment een woordenwisseling moet zijn ontstaan tussen twee groepen.

Kevin haalde op een bepaald moment een mes te voorschijn en zwaaide daarmee in de richting van de andere groep jongens. Een veertien jarige uit de groep raakte hierbij gewond. Het slachtoffer werd door vrienden overgebracht naar de Spoed Eisende hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen.

De messentrekker is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van de politie.