Ressort Blauwgrond tweemaal getroffen door stroomonderbreking

855

Zaterdagochtend werd wederom een hoogspanningsmast van de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) aangereden aan de Ringweg. Ten gevolge van de aangereden mast was een deel van Paramaribo-Noord (voornamelijk omgeving Blauwgrond) voor enkele uren verstoken van elektrische energie. De aangereden mast is direct vervangen.

Later op de avond werd wederom een deel van Paramaribo-Noord getroffen door een storing. Ditmaal was de oorzaak een defect geraakte netcomponent op een hoogspanningsdistributielijn nabij het onderstation Maretraite (OSC). Een deel van de klanten van de EBS zijn gisteren dus 2 keer getroffen door een storing.

De EBS doet een dringend verzoek aan alle weggebruikers om veilig deel te nemen aan het verkeer en zodoende schade aan het netwerk te voorkomen. Tevens biedt de EBS haar verontschuldigingen aan voor het ontstane ongerief.

EBS Blauwgrond 2
EBS Blauwgrond 3