18-jarige jongen om het leven gebracht door een jachtgeweer

2535

Heden, dinsdag 1 maart vond er een levensberoving plaats in het district Saramacca. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is komen vast te staan dat de 18-jarige Silvano Valies in een zijweg op een leegstaand perceel om het leven is gebracht door de 36-jarige Rakesh B. met een jachtgeweer. Het motief is vooralsnog onbekend. De verdachte is gelijk aangehouden en overgebracht naar het politiebureau van Calcutta.

Het onzielde lichaam van Silvano is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen.
Rakesh is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekring gesteld. Het onderzoek is door de politie van Saramacca overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Het jachtgeweer is in beslag genomen.