Jongere broer mishandelt zus

1269

De 20-jarige Azizkoemar R. is door de politie van Saramacca aangehoudenm, nadat hij zijn zus heeft mishandeld.
De ingeschakelde politie deed na de melding het adres aan. Volgens verklaring van het slachtoffer heeft Azizkoemar haar mishandeld, omdat zij haar oma op de hoogte heeft gesteld dat hij in een bar zat te drinken.

Bij aankomst thuis vroeg de grootmoeder de jongen om rekenschap. Hij werd boos, pakte een bezemsteel en bewerkte zijn zus hiermee. Het slachtoffer liep rode striemen op aan haar lichaam en klaagde van pijn. Met een visum werd zij verwezen naar de dokter.

De arts weigerde medische hulp te verlenen, aangezien hij alleen tegen contante betaling zijn diensten verleent.
Azizkoemar werd aangehouden en is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.