21-jarige Pearl brengt zijn neefje kapverwondingen toe

1129

Op zondag 28 februari heeft de politie van Santo Dorp de 21-jarige Pearl T. ingesloten voor zware mishandeling en bedreiging. Pearl, heeft door zijn agressief gedrag zijn neefje kapverwondingen toegebracht met een scherp voorwerp aan zijn rechterzij en rechterelleboog. Daarnaast heeft hij zijn zusjes ook bedreigd dood te zullen kappen. Deze twee feiten heeft Pearl zonder enige reden gepleegd.

De politie deed na de melding de plek aan voor onderzoek. De verdachte werd aangehouden en het scherpe voorwerp werd in beslag genomen. Het slachtoffer werd na medische behandeling op de afdeling Spoed Eisende Hulp heengezonden.

Pearl gaf bij de voorgeleiding te kennen niet te weten wat hem overkomt. Hij krijgt vaak ook de neiging zelfmoord te plegen.

Pearl is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.