Broer ingesloten voor bedreiging zus om stuk perceel

1015

De 38-jarige Dewanand B. is op vrijdag 26 februari door de politie van Kwatta aangehouden.

Gebleken is dat Dewanand ontevreden is dat zijn moeder de zus een stuk perceel heeft gegeven om een kamer voor haar en haar kinderen te bouwen. Reeds geruime tijd bedreigt hij zijn zus wanneer hij in beschonken thuis aankomt.

Op de bewuste dag verkeerde de broer weer onder invloed van alcohol en bedreigde zijn zus dood te slaan met een balk. Hij greep naar de balk, maar vanwege zijn dronkenschap en het gewicht van de balk kon hij die niet optillen. Dewanand wilde de moeder ook slagen toebrengen, maar werd daarbij tegengehouden door de kinderen van de zus.

De zus schakelde de politie in, waarna Dewanand werd overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn ontnuchterd werd hij voorgeleid.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij ingesloten.