Kinder tehuizen krijgen sociale ondersteuning van LVV

899

In het kader van de sociale ondersteuning vanuit LVV aan te tehuizen, heeft de Onder Directeur van Landbouw, dhr. Ashween Ramdin LLB, op donderdag 3 maart, bacoven en papaya’s gedoneerd namens het ministerie aan het Parelhuis.

Het Parelhuis is een kinder tehuis dat HIV besmette jonge kinderen opvangt, waarvan de ouders of familie niet zelf de verzorging opzich kunnen nemen. Het Parelhuis vindt dat de kwaliteit van het leven belangrijker is dan de lengte van het leven.

Zij zijn tevreden met elke donatie in welke vorm dan ook. “Wij zijn blij met deze donatie, het is niet de eerste van LVV, en weten dat het nimmer de laaste zal zijn. De kinderen worden weer blij gemaakt, en als zij blij zijn, dan zijn wij als verzorgers ook blij,” aldus een vertegenwoordiger van het tehuis.
Ramdin geeft aan dat het niet alleen om de stimulering van de landbouwers gaat, maar dat er ook aandacht wordt geschonken aan sociale doelgroepen.

Betheljada mocht 17 februari jongsleden ook een donatie in de vorm van kool in ontvangst nemen.

12801403_1562969760698329_8308056931231384136_n