Gympies aan voeten dief herkent door eigenaar

2138

De politie van Latour heeft op maandag 7 maart de 46-jarige Albert B. aangehouden met een gestolen gympie aan zijn voeten.

Kort tevoren schakelde een benadeelde de politie in, toen hij een jongeman in het ressort zag en zijn gestolen gympie herkende aan zijn voeten. Het vermoeden bestaat dat deze verdachte op woensdag 2 maart moet hebben ingebroken in de woning van de benadeelde en een gympie en een Flat Screen TV wegnam.

Op zijn aanwijzing werd er gereden naar een adres waar de Flat Screen TV werd aangetroffen en in beslag werd genomen. Ook is op dat adres Dennis P. (41) aangetroffen met in zijn bezit een hoeveelheid cocaïneen marihuana. Dennis werd aangehouden en de drugs werd in beslag genomen.

Beide verdachten zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.