Vrouw mishandelt vriendin ex-man

1757

De 26-jarige Chitera O. is op woensdag 9 maart door de politie van Latour aangehouden voor mishandeling van de nieuwe partner van haar ex-man.

Op maandag 29 februari deed het slachtoffer aangifte bij de politie van Latour tegen Chitera. Volgens verklaring van de vrouw zaten zij en de verdachte kort te voren in een lijnbus die de route van het Latourprojekt onderhoudt. Op een bepaald moment werd zij met een hondenketting door Chitera mishandeld in de bus.

Zij stapte bij het politiebureau uit en deed aangifte. Door de mishandeling was zij vreselijk toegetakeld en liep letsels op aan haar lichaam. Na medische behandeling op de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, mocht zij naar huis.

De verdachte werd opgespoord maar niet aangetroffen. Het gelukte de wetsdienaren haar vandaag op haar woonadres aan te houden. Chitera is voorgeleid en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie mag zij de sterkte van het vrouwencellenhuis aanvullen.