WINgroep bibliotheek breidt uit met E-reader

771

E-readers zijn reeds populair en niet meer weg te denken. De digitalisering van het boek komt op gang en het aanbod wordt steeds groter. Een e-reader is een eenvoudig apparaat waarop je digitale boeken kunt lezen. E-readers zijn handig voor lezen op vakantie en onderweg. Maar ook thuis bieden ze uitkomst, want een goede e-reader leest comfortabeler dan een papieren boek.

De bibliotheek van de WINgroep beschikt over enkele E-readers. Sinds kort bestaat de mogelijkheid voor leden van de bibliotheek van de WINgroep om digitale boeken te lenen. De collectie digitale boeken bestaat uit meer dan 1000 boeken.

Op het terrien van de WINgroep is een goed ingerichte, kindvriendelijke bibliotheek te vinden. De bibliotheek biedt iedereen vrije toegang tot informatie, kennis en cultuur. Het is een zaal vol ideeen en verhalen. Een plek die bezoekers in ontmoeting brengt met informatie en ideeën.

De bibliotheek verzorgt steeds elke woensdagmiddag een kinderactiviteit waarbij er ook ruimte is voor dans en spel. Inmiddels is het ledental uitgebreid tot meer dan 500 waarvan het grootste aantal bestaat uit de jeugd.