Baby afgestaan aan 12-jarige jongeman, Politie opzoek naar ouders van baby

924

Het korps politie Suriname, bestrijding zware criminaliteit forensische opsporing, doet een oproep aan een ieder die enige informatie kan verschaffen omtrent de ouders van een baby die op vrijdag 5 februari 2016, omstreeks 15.00 uur, door een onbekende vrouw van Creoolse afkomst is afgestaan aan een 12-jarige jongeman met de mededeling dat ze terug zou komen om het kind te halen, doch heeft zij dit niet gedaan.

Dit geschiedde aan de Slangenhoutstraat te Paramaribo, ter hoogte van pandnummer 23. Het betreft een kind van het vrouwelijk geslacht, van Creoolse afkomst en ongeveer acht maanden oud. De ouders van dit kind worden hierbij opgeroepen om zich ten spoedigste aan te melden op de afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname, gevestigd aan de Limesgracht te Paramaribo in het Opa-Doelie gebouw.

Tevens wordt een ieder die enige informatie kan verschaffen omtrent de ouders van dit kind verzocht deze door te spelen aan eerder vermelde afdeling op de telefoonnummers 404644; 404679; de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde Politiepost.