Zeventienjarig jongen verkracht driejarig meisje

2969

Een driejarig meisje is zaterdag door een zeventienjarige jongen verkracht te Sunny Point. Het meisje moest in haar kritieke situatie afgevoerd worden naar het ziekenhuis. De moeder van het meisje vertelt dat zij even naar de post moest om wat spullen te posten. Zij besloot toen haar driejarig dochtertje en vierjarig zoontje naar haar neefje te brengen.

Die moest op gegeven moment ook uit huis. Hij vroeg toen een zeventienjarige familielid om op de kinderen te letten. De tiener heeft het kind zowel anaal als vaginaal verkracht. Hij zou haar mond met een kussen hebben dichtgemaakt, terwijl hij de handelingen pleegde. Toen de moeder haar dochtertje zag schrok ze van de toestand waarin ze haar aantrof. Er was bloed aan beide benen. Zowel het meisje als de jongen begonnen te vertellen wat de tiener had gedaan. Het matras was bebloed en ook een pangi. De laken was ook bebloed en in de wachmachine gestopt.

Na de verkrachting heeft hij de luier van het meisje in de ton gedeponeerd. Voor de moeder bij haar neefje thuis kwam, ontmoette zij de tiener op straat en hij vroeg haar toen naar een SRD 1,50. Ze gaf hem dat geld, omdat ze toen nog niet wist wat hij had gedaan. De moeder heeft met behulp van een buurvrouw de polite ingeschakeld.