Op zondag 20 maart kwam de 26-jarige vrachtwagenbestuurder Rowien Bechan na een verkeersongeval te Snesipasi om het leven. Na de melding deed de politie van Snesipasi de plaats aan.

Gebleken is dat de bestuurder en de bijrijder op de weg naar Nassaugebergte ter hoogte van km 27 uit het voertuig stapten, aangezien de berg die heel steil is moeilijk berijdbaar is. In de vrachtwagen bevonden zich een aantal vaten met inhoud.

De bijrijder plaatste wings op de vrachtwagen en bond deze vervolgens aan een boom vast om het voertuig makkelijk naar boven te krijgen. Terwijl hij daarmee bezig was, klom Rowien in de bak van het voertuig om vermoedelijk de bijrijder aanwijzingen te geven en om erop toe te zien dat de wings goed bevestigd werden.
De motor van de vrachtwagen was op dat moment nog draaiende. Plotseling gleed het voertuig de berg af. De vaten rolden mee, waardoor deze Rowien vermoedelijk tegen de bak hebben gedrukt.

Het rijbewijs van de overledene is nog niet achterhaald.De chauffeur was op slag dood.
Het ontzielde lichaam van Rowien is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De politie van Snesipasi heeft de zaak in onderzoek. De verkeersbarometer staat landelijk nu op 12.