Opkomst voorronde zangcontest Coronie buiten verwachting

923

Het zangcontest die Sumakong Production recentelijk heeft georganiseerd in het district Coronie is een groot succes geworden. De opkomst was volgens de manager van deze organisatie, Sherron Timmers, buiten verwachting. Alle kaarten waren uitverkocht en enkele mensen moesten teleurgesteld huiswaarts keren. Voor de juryleden was het ook moeilijk om de contestanten te beoordelen, omdat ze allemaal goed waren. Er hebben 14 contestanten tussen 14 en 34 jaar meegedaan aan dit zangcontest.

Er zijn tien contestanten geselecteerd voor de finale, die op 29 april wordt gehouden. Dan zullen de deelnemers twee liederen ten gehore brengen. Hierbij zal een van ze een Surinaams nummer zijn, dat zal worden voorgedragen aan de artiesten die ons zijn voorgegaan.