Op woensdag 6 april kreeg de politie van Bureau Nieuwe Haven via de Centrale Meldkamer (CMK) de melding dat een lijk is aangespoeld op de Suriname rivier ter hoogte van de oude steiger bij Ballast Nedam.

Het lijk van de 25-jarige Shailesh Patan werd uit het water gehaald. Volgens het voorlopige onderzoek is Shailesh in de vroege ochtend van dinsdag 5 april gesprongen van de Wijdenboschbrug. Hij liet zijn voertuig op de brug achter.

Aan de hand van de aangetroffen bescheiden werd de personalia van de overledene achterhaald.De familie werd op woensdag 6 april in kennis gesteld dat er een lijk is aangespoeld. Zij begaven zich naar de plek en herkenden het lijk positief als te zijn hun overleden dierbare. Het motief tot deze daad is voor hun onbekend.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.