Bewaker betrapt dief op de Vreedzaammarkt

978

Tijdens controle werkzaamheden heeft een bewaker in de vroege ochtend van zaterdag 2 april Krishna M. op heterdaad betrapt tijdens het inbreken in één van de stands op de Vreedzaammarkt.

De ingeschakelde politie van ressort Centrum deed de plaats aan voor onderzoek. De verdachte die reeds drie dozen kippenbouten, drie pakken poederzeep en een aantal tassen had klaargezet om weg te nemen, werd door de bewaker overgedragen aan de politie.

Hij heeft bekend de diefstal te hebben gepleegd. De politie van ressort Centrum heeft de laatste tijd vele aangiften van inbraak in stands op de Vreedzaammarkt geregistreerd. Het vermoeden bestaat dat Krishna meer van de andere inbraken moet afweten.

Hangende het verdere onderzoek is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie de marktdief in verzekering gesteld.