55-jarige opa betast 3-jarige kleindochter

1819

Een vijfenvijftig jarige man heeft bij de politie verklaard zijn driejarig kleindochter te hebben betast aan haar geslachtsdeel. Dinsdagmiddag rond 17:00 uur kwam de man onder invloed van alcohol thuis aan. Hij begaf zich toen naar zijn kamer. Kort daarna ging de peuter bij hem in de kamer. Op dat moment was er ook een tante in huis die op de peuter let.

Zij vond het niet vreemd, omdat de man af en toe ook op de peuter let. Maar zij hoorde op gegeven moment luid muziek en een krakend geluid in de kamer van de man. Zij gluurde toen via zijn deuropening en zag dat hij de broek van de peuter had uitgetrokken. Toen ging hij met zijn handen tussen haar benen. Daarna lag hij op zijn rug en legde de peuter op zijn buik. Nadat de tante dit had gezien, ging ze naar de woonkamer en riep de peuter. Het meisje rende huilend naar de tante. Zij sprak de verdachte niet aan, omdat hij agressief is. Zij heeft aangegeven dat hij de seksuele handeling bewust heeft gedaan. Zij geeft aan dat hij vaker vrouwen heeft betast in het huis.