Dode man achter woning aangetroffen

1795

Het lijk van de 49-jarige Stanley Noordzee is op donderdag 7 april door de politie van Rijsdijk in verre staat van ontbinding aangetroffen op een perceel aan de Suralcoweg.

De wetsdienaren deden de plaats aan voor onderzoek, na een telefonische melding. Volgens verklaring van een familielid dat ter plaatse is aangetroffen, had hij zijn neef een paar dagen niet gezien en bracht hem toen een bezoek. Hij klopte aan, maar kreeg geen reactie. In de woning trof hij zijn neef niet aan en besloot verder naar hem uit te kijken. Ongeveer 15 meters achter de woning trof hij het lijk van Stanley aan en schakelde de politie in.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de recherche van Regio Midden en de afdeling Forensische Opsporing.