Dronken autobestuurder veroorzaker aanrijding

914

De politie van Munder is op zaterdag 2 april overgegaan tot de invordering van het rijbewijs van Mahinder K.
Na een melding over een aanrijding tussen twee voertuigen aan de Kwattaweg, begaf de politie zich naar de opgegeven plek. Ter plekke werd het duidelijk dat ene Mahinder dronken aan het verkeer deelnam en veroorzaakte een aanrijding.

De dronkaard verklaarde van het werk te zijn gekomen en nuttigde wat bier en whisky. Gelukkig beperkte het gevolg van de aanrijding zich tot lichte materiële schade. De dronken bestuurder werd op het politiebureau aan een blaastest onderworpen. Het resultaat gaf aan 775 microgram per liter uitgeademde alcohollucht aan; 555 hoger dan de toegestane alcoholpromilage. De dader is na de nodige ontnuchtering heengezonden, maar het onderzoek wordt voortgezet.