Dader aangehouden na achtervolging tot op politieterrein

1150

De politie van ressort Munder heeft op maandag 11 maart Ashwien G. (30), aangehouden op beschuldiging van mishandeling en bedreiging. De verdachte had op woensdag 23 maart zijn oom Manodjkoemar mishandeld, omdat hij al een poos niet op goede met hem leefde. De mishandelde deed op 24 maart aangifte en kreeg van de politie een geneeskundige verklaring om ermee naar een arts te gaan. De arts constateerde een teenfractuur en andere verwondingen.

De politie spoorde de dader op, maar was nergens te vinden. Ashwien kwam zijn oom op zondagavond 10 april in het verkeer tegen en reed hem achterna. Manodjkoemar had het door van de achtervolging en reed zonder omwegen naar de politie van Munder. De brutale dader reed hem tot op het politiebureau achterna. De politie hield hem gelijk aan. Na voorgeleid te zijn voor de inspecteur, werd de dader ingesloten.

Natuurlijk na eerst afgestemd te hebben met een lid van het Openbaar Ministerie.