Rovers beroofden alleenstaande vrouw en een supermarkt

1358

De politie van Santodorp kreeg in de vroege ochtend van woensdag om 4.00 u de melding binnen van een roofoverval. Een slapende, alleenwonende mevrouw werd in haar slaap overvallen en vastgekneveld. Haar werd duidelijk gemaakt dat ze de dood in zou worden gejaagd, wanneer ze niet aangaf waar al haar geld en sieraden waren. De woning van de vrouw is aangesloten aan supermarkt die verhuurd is. Op dat moment was de supermarkt onbemand en de daders haalden ook hun buit van daaruit. Deze bestond uit: celkaarten, geld, alcoholische dranken, het camerasysteem en een top-up machine. Van de vrouw, Minakoemarie, S., hadden de rovers een geldsbedrag van SRD 4500, sieraden en een Noahbus, PA 81- 54 buitgemaakt.

De daders waren van creoolse komaf en gemaskerd.