Buitenvrouw vermoord en begraven

3848

Op vrijdag 22 april is Mahesh H. aangehouden voor moord van zijn buitenvrouw. De politie van Rijsdijk kreeg de melding dat een manspersoon een hoofd van iemand op zijn achtererf had begraven op een adres in het ressort.

Bij aankomst bleek het om het lijk van een vrouwspersoon te gaan. Het lijk werd weer opgegraven. Het voorlopige onderzoek wees uit dat de verdachte met zijn echtgenote op dat adres woont. Hij had echter een buitenechtelijke relatie met de 32-jarige Naomie Dhanradj die op Commewijne woonde. Volgens informatie mishandelde Mahesh de vrouw vaker. Het vermoeden bestaat dat hij op de bewuste vrijdag Naomie weer moet hebben mishandeld en haar daarbij moet hebben vermoord.

De moordenaar moet vervolgens met het lijk naar zijn woonadres zijn gereden en het lijk van zijn vriendin op het achtererf hebben begraven. Zijn echtgenote die zich op dat moment in de woning bevond, zag hem een handeling plegen, die verdacht bij haar overkwam en zocht hulp.

De politie werd toen ingeschakeld en stuitte op het lijk van Naomie. De moordenaar werd aangehouden en overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Mahesh in verzekering gesteld. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.