Santokhi: “NDP moet het volk politiek mandaat teruggegeven”

950

De Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) zal binnen een maand een massameeting met alle opponenten, vakbewegingen en delen van het bedrijfsleven voorbereiden. Volgens de voorzitter van de VHP, Chandrikapersad Santokhi, zijn de politieke partijen nu bezig om de achterban en het bedrijfsleven middels veldbezoekjes voor te bereiden voor de massameeting. Hij zegt dat de financieel economische situatie in het land ondraaglijk is, vandaar dat er ook is gedacht aan de ondernemers. Er zijn reeds gesprekken gevoerd met ondernemers en vakbonden en zij zijn bereid het geheel te ondersteunen. “De regering luistert nog steeds niet naar het volk en we zijn de situatie zat. Tijdens de massameeting zal de achterban aan het woord gelaten worden om hun problemen aan te horen.

De NDP heeft politiek mandaat van het volk gekregen en als het niet goed dan doen, dan moet het politiek mandaat teruggegeven worden aan het volk”, zegt Santokhi. Ook Santokhi praat netals PL-voorzitter, Paul Somohardjo, over een overgangskabinet die de voorbereidingen moet treffen voor de volgende verkiezingen.