Heldhaftige man liet het leven bij een woningbrand

1371

Omstreeks 7.50 uur hedenmorgen, maandag 25 april, kreeg de politie van ressort Santodorp via de Centrale Meldkamer een melding binnen van een woningbrand. Aangekomen op het aangegeven adres aan de Esperanceweg 108, troffen de wetsdienaren een woning in lichterlaaie aan.

De heldhaftige eigenaar van de woning, R. Mahinder (52) kon zijn vrouw en zoon uit de vlammenzee redden. Helaas heeft hij de brand niet overleefd.

De brandweer die kort na de brandmelding op de plaats des onheils arriveerde, kon jammer genoeg alleen nablussingswerkzaamheden verrichten. Volgens de forensische opsporing is de brandoorzaak vermoedelijk te wijten aan een kortsluiting. De woning die niet gedekt was door een brandverzekering, is in rook opgegaan.

De politie zet het onderzoek voort.