Tweetal gepakt met twintig pakken gestolen cement

960

Op donderdag 21 april is Perkash G. en Vikash D., beiden 33 jaar oud, in de vroege ochtend door de surveillance van regio Midden aangehouden.

Via de Centrale Meldkamer werd een bericht gelanceerd van een dievenmelding. De Surveillance van regio Midden ging op de melding af. Volgens de doorgespeelde informatie werd het voertuig waarmee de dieven het adres hadden aangedaan, gesignaleerd aan de RashiedPierkhanweg. De auto werd klemgereden, waarna Perkash en Vikash zijn aangehouden.

In de laadbak van het voertuig werden de 20 pakken cement die door de dieven waren weg genomen in een in aanbouw zijnde woning aangetroffen en in beslag genomen. Verder werden ook een brush cutter, een houwer, een keukenmes en een mobiele telefoontoestel in beslag genomen.

Het tweetal werd vervolgens overgedragen aan de politie van Santo Boma. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de cementdieven achter slot en grendel geplaatst.