Dronken buurman die buurvrouw betastte ingerekend

914

De politie van Zanderij heeft op zondag 24 april een dorpeling van Bigi Poika aangehouden. De politie werd door dorpelingen ervan verwittigd, dat een man het huis van zijn buren was binnengedrongen om de eigenares te verkrachten.

De dader was voor de aankomst van de politie door de dorpsbewoners aangehouden. De politie nam toen de man over.
Voorlopig onderzoek toonde aan dat de dader en de overbuurman op een feest waren in het dorp. Beiden hadden zich bedronken. De man ging naar huis, vrouw en baby sliepen en hij koos aan het voeteinde van het bed een plekje en viel ook in slaap. De dronken dader ging naakt het huis van de buren binnen, lag naast de vrouw en begon haar te strelen.

Toen de vrouw bij het wakker worden bemerkte, dat er een andere man haar onzedelijk betastte, gilde ze het uit. De dader koos het hazepad, maar werd herkend door de zoon van de vrouw. Dorpsbewoners begaven toen naar de woning van de dader en haalden hem uit zijn huis, die later aan de wetsdienaren werd overgedragen.

De misdadige buurman werd na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie een gratis logé aangeboden op het politiebureau.