Liros Dugstore moet vanwege economische situatie haar deuren sluiten

1219

Met het economische situatie in Suriname, zal Liros Dugstore, Hairweaves & Wigs na ruim 22 jaar haar dueren moeten sluiten. Dit hebben ze op hun facebookpagina bekend gemaakt dat zij met heel veel pijn in hun hart, vanwege de economische situatie in ons geliefd Suriname zij verplicht zijn hun dienstverlening aan de Surinaamsegemeenschap te beeindigen.

Zij danken aan al hun klanten voor het genoten vertrouwen in deze afgelopen 22 jaar.

Met de verhoogde stroomtarieven zullen nog veel ondernemers hun winkel of bedrijf moeten sluiten.Verschillende organisaties uit het bedrijfsleven hebben besloten zich te bundelen en zo een permanent platform te creëren.De bundeling van organisaties wil harde noten kraken over de verhoging van de stroomtarieven.