Na betrokken te zijn bij een aanrijding, is de 48-jarige Dewanand Randolf op vrijdag 6 mei in het ziekenhuis komen te overlijden. via de Centrale Meldkamer kreeg de politie van Richelieu melding van een aanrijding tussen twee voertuigen aan de Hadji Iding Soemitaweg.

Uit het onderzoek bleek dat Dewanand over voornoemde weg reed. Hij kwam uit de richting van Paramaribo en ging richting Albina. Het andere voertuig reed in de tegenovergestelde richting.
Op een bepaald moment moet Dewanand door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Het voertuig maakte een draai om haar as, waardoor de linker achterzijde met het andere voertuig in botsing kwam.

Door de slag liep Dewanand een barstwond op aan het hoofd en was niet aanspreekbaar. De andere autobestuurder die niet onder invloed van alcoholhoudende drank bleek te zijn is in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij en zijn twee bijrijders liepen lichte letsels op.

Per ontboden ambulance werden de gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De drie slachtoffers met lichte verwondingen zijn na medische behandeling heengezonden.
Dewanand werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, waar hij in de ochtend van 6 mei het leven liet. Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor sectie in beslag genomen.

De verkeersbarometer is landelijk gestegen naar 21. De politie van Richelieu is belast met deze zaak.