Een tweede vrouwelijke verdachte is aangehouden in de moordzaak van de Engelweg waar er een bejaarde vrouw om het leven is gebracht.

Vier verdachten, waaronder een familielid van het slachtoffe zijn eerder in deze zaak aangehouden door de afdeling Kapitale Delicten. Deze verdachten hebben hun betrokkenheid in de roofmoord bekend. Verdere onderzoek wees uit dat de verdachten zich ook schuldig hebben gemaakt aan een aantal gekwalificeerde diefstallen en diefstallen met geweldpleging. Met deze bekentenissen is er opheldering gebracht in elf inbraken die deze groep met andere kompanen heeft gepleegd te Paranam, aan de Cassialaan, te Dijkveld, het PWB- en het Hannaslust project.

Verklaringen van de verdachten resulteerde in de aanhouding van de tweede vrouwelijke verdachte Tamiera H. (21). Ook werden er drie helers aangehouden op wie enkele van de weggenomen goederen terug zijn gevonden. Na te zijn gehoord zijn de helers heengezonden.

Twee potentiële medeplegers van de inbraken worden opgespoord. Hangende het verdere onderzoek is Tamiera na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.