Rijbewijs van 25-jarige Jegney ingevorderd na aanrijding

968

Het rijbewijs van de 25-jarige Jegney B. is op dinsdag 10 mei door de politie van Rijsdijk ingevorderd.
Een week terug reed Jegney een bromfietser aan op de Kennedyweg. De ingeschakelde politie stelden volgens het voorlopige onderzoek vast dat beide bestuurders in tegenovergestelde richting reden. Ter hoogte van de Palisadeweg verleende de autobestuurder bij het afslaan geen voorrang aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding.

Per ontboden ambulance werd de bromfietser afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting met een onderarm fractuur. De bromfietser is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.

De autobestuurder die niet onder invloed van alcoholhoudende drank verkeerde is in het bezit van een geldig rijbewijs. Na verhoor werd Jegney heengezonden.

Gelet op de letsels die de bromfietser heeft opgelopen, is de autobestuurder op 10 mei opgeroepen door de politie.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is zijn rijbewijs ingevorderd.