Rijbewijs veroorzaker aanrijding ingevorderd

684

Z. Gilliano( 37) werd op zaterdag 7 mei de rijbevoegdheid ontzegd door de politie van Saramacca.
Er deed zich een aanrijding voor op de T- kruising van de Saramacca- en de Vankweg tussen een auto en een bromfiets.

Bij onderzoek door de politie is komen vast te staan dat de autobestuurder, Z. Gilliano, de bromfietser afgeknepen heeft bij het beschrijven van een bocht. Bij die aanrijding heeft de bromfietser diverse verwondingen opgelopen. Hij is per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis van Paramaribo (AZP), alwaar hij is opgenomen om verpleegd te worden.

Gezien de ernst van de opgelopen fracturen van het slachtoffer, is het rijbewijs van de veroorzaker ingevorderd; na het vereiste overleg met een lid van het Openbaar Ministerie. De veroorzaker was niet onder invloed van alcohol.