Inbrekers klemgereden en aangehouden

1550

De 24-jarige Misordio E. en de 22-jarige Marciano, T. zijn op zondag 8 mei door de politie van Houttuin aangehouden. Na een telefonische melding dat twee manspersonen, die zich verplaatsen in een bordeaux gelakte voertuig een inbraak hadden gepleegd in een bouwgate reden de politiemannen gelijk uit voor onderzoek.

Onderweg naar het adres werd het voertuig waarin de mannen reden gesignaleerd en klem gereden. De twee mannen werden aangehouden. In het voertuig werden aangetroffen één pak cement, één grote blik verf, één kleine fles innertol, één troffel en één cutter.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat de inbrekers het slot van de gate met een cutter hebben doorgeknipt.

Hangende het verdere onderzoek zijn het voertuig en de goederen in beslag genomen. Misordio en Marciano zijn voorgeleid en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.