23-jarige Anthony brengt 20-jarige Shesto steekverwonding toe

3151

Op zondag 22 mei heeft de politie van Santo Dorp de 23-jarige Anthony H. aangehouden. Op een adres in het ressort bracht Anthony met een scherp voorwerp de 20-jarige Shesto P. steekverwondingen toe in zijn buikstreek en zijn gelaat. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar.

Shesto is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. De verdachte werd voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Hij geeft toe Shesto de steekverwondingen te hebben toegebracht. Volgens zijn verklaring heeft het slachtoffer hem met zijn vlakke hand geslagen.

Hij rende toen de bar van zijn oudere broer binnen, pakte een scherpe voorwerp en bracht de jongeman de verwondingen toe. Het scherpe voorwerp, is door de afdeling Forensische Opsporing in beslag genomen.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.