Zoekactie vermiste Agent van politie wordt voortgezet

1420

Politieambtenaren die op maandag 30 mei vanuit Albina met de boot vertrokken naar hun bestemming zijn op de Marowijne rivier te water geraakt. Een medewerker wordt tot nog toe vermist.
Vanaf de berichtgeving heeft de korpsleiding maatregelen getroffen om de medewerkers op te vangen en per vliegtuig over te brengen naar Paramaribo. Bij aankomst in Paramaribo zullen zij voor professionelebegeleiding worden opgevangen.

Collega’s op de werkvloer zijn zowel door de Surinaamse Politie Bond als de korpsleiding persoonlijk geïnformeerd over het incident en de getroffen maatregelen. De naaste familieleden zijn eveneens geïnformeerd.

De zoekactie naar de vermiste Agent van politie wordt door de politie, de militairen en de Fransen voortgezet.