59-jarige man overleden door omgevallen boom

1044

Op zondag 5 juni is de 59-jarige Alfred Hotce volgens verklaring van zijn collega arbeiders voor verkenningswerkzaamheden vertrokken naar Tibiti sula.

Toen hij in de middag niet terugkeerde werd er een zoektocht op touw gezet, zonder het gewenste resultaat. Op maandag 6 juni werd de zoekactie voortgezet. Alfred werd gewond aangetroffen tussen omgevallen bomen.

Bij het omhakken van een boom moet deze terecht zijn gekomen op een dorre boom, waarbij een tak van de dorre boom Alfred op het hoofd trof. Alfred is per eigen gelegenheid door zijn collega arbeiders afgevoerd naar de RGD poli te Zanderij. Bij aankomst van de ingeschakelde politie van Zanderij had Alfred het leven reeds gelaten. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk na obductie afgestaan aan de nabestaanden.
De politie van Zanderij is belast met deze zaak.