Man with knife

Op vrijdag 3 juni vond er een steekpartij tussen twee mannen op een goudveld te Balin Sula. Deze melding kreeg de politie van Brokopondo. Bij aankomst van de politie werd Johnny M. (45) aangetroffen met een barst wond op het hoofd en de 44-jarige Albert A. met een steekverwonding in zijn dijbeen. Volgens verklaring van Johnny heeft hij een gouden halsketting als onderpand afgestaan aan een dame die werkzaam is bij Albert.

Bij het afhalen van de halsketting ontstond er een woordenwisseling tussen hem en de dame. De werkgever (Albert) bemoeide zich ermee. Johnny en Albert raakten slaagt met elkaar. Johnny trok een scherp voorwerp tevoorschijn, waarmee hij Albert een steek toebracht in zijn linker dijbeen.

Albert kwam te vallen, maar zag tijdens zijn val kans een steen te werpen naar Johnny. Deze trof hem op het hoofd. Per ontboden ambulance werden beide mannen afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Albert is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

Johnny is na medisch behandeling overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn voorgeleid is hij na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

Het scherp voorwerp is hangende het verdere onderzoek in beslag genomen.