Natio Suriname gewaardeerd voor de prestatie

1229

Het ministerie van Sport- en Jeugdzaken heeft in samenwerking met Grassalco, een diner aangeboden aan de spelers van de nationale selectie. Dit als waardering voor de prestatie om Suriname te plaasten in de 3e ronde voor de Carribean Cup.

“Ik was zelf in het stadion, en na het eerste doelpunt dacht ik un las a pley. Ik geef u een applaus voor het feit dat u heeft doorgezet, dat heeft geresulteerd in winst voor Suriname. In deze moeilijke tijd waarin wij zitten is het belangrijk om Surinamers die ambassadeurs zijn te motiveren omdat zij ervoor zorgen dat wij starks een plek verdienen op de ranglijsten wereldwijd. De ondersteuning zal er altijd waar mogelijk gegeven worden. Focus zoveel mogelijk op je spel en laat al het andere even liggen. Als je je land vertegenwoordigd mag je geen grappen maken”, zei minister Abdoelgafoer.

De spelers van ons nationaal voetbal elftal heeft naast een diner ook een waardebon ter waarde van SRD 300,- van Casa Junior gekregen.

Melvin Valies die het winnende doelpunt maakte nam ook zijn waardebon in ontvangst.
Melvin Valies die het winnende doelpunt maakte nam ook zijn waardebon in ontvangst.