24-jarige man slikt 119 cocaïne bolletjes

1478

De 24-jarige Satishperkash M. is op woensdag 15 juni door de douane recherche op de Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden.

De verdachte die op het punt stond naar Nederland te vertrekken werd tijdens de controle onderworpen aan een urine test. Bij ondervraging gaf Satishperkash toe 119 cocaïne bolletjes te hebben ingeslikt van elk 8 gram. Volgens zijn verklaring heeft hij de drugs in Nickerie gekocht voor $ 4.500. Hij zou het verderfelijke spul zelf verhandelen in Nederland. Bij de verdachte werden Euro 700 en SRD 220 aangetroffen en in beslag genomen. Inmiddels heeft de verdachte een deel van het aantal opgegeven bolletjes uit het lichaam verwijderd.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de slikker in verzekering gesteld.