28-jarige verdachte na een week weer ingesloten

1036

De politie van Latour heeft de 28-jarige Fabian F. na een week eerder op vrije voeten te zijn geweest, op maandag 27 juni aangehouden.

De verdachte bedreigt elke keer zijn buren. Hij vindt dat zij informatie over hem aan de politie doorgeven en dat hij hen zal vermoorden. De buren weten niet om welke informatie het precies gaat die de politie niet mag weten over Fabian. Ook de moeder van Fabian kan hem niet aan.

De politie kreeg een telefonische melding dat Fabian die pas in vrijheid was gesteld, wederom tekeer ging met de buren. Ter plaatse aangekomen verzette de man zich tegen de wetsdienaren die hem wilde overbrengen naar het politiebureau. De verdachte werd afgevoerd.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Fabian weer in de sterkte van het cellenhuis opgenomen.