48-jarige bromfietser 27e verkeersdode

2638
Foto: Joey D.

Heden, woensdag 29 juni is de 48-jarige Michel Pawirodimedjo op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo komen te overlijden. Op dinsdag 28 juni reed het verkeersslachtoffer

Het verkeersslachtoffer reed op dinsdag 28 juni over de Oost-Westverbinding komende vanuit de richting Stolkertsijver naar de richting van Meerzorg. Een besteld kwam uit de Paltan Tilakdarieweg gereden. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de bestuurder van de bestelbus de straat overreed zonder voorrang te hebben verleend aan de bromfietser.

Per ontboden ambulance werd het slachtoffer overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Vanwege de opgelopen letsels werd het slachtoffer opgenomen op de afdeling Intensive Care waar hij is komen te overlijden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk in beslag genomen voor obductie.
Met het overlijden van Michel is de verkeersbarometer gestegen naar 27.