Kasregister met dagopbrengst weggenomen, verdachte ingesloten

1052

Nadat de 30-jarige Dustanio S. op dinsdag 14 juni uit een winkelzaak in Paramaribo Noord een kasregister met de dagopbrengst had weggenomen, is hij niet lang daarna door het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo in het stadscentrum aangehouden.

Na zijn daad ging hij er vandoor in een bordeaux gelakt voertuig. Na telefonische informatie dat het voertuig gesignaleerd was in de binnenstad, speelde RBT Paramaribo hierop in. Het voertuig werd achtervolgd en aan de Zwartenhovenbrugstraat klemgereden. Dustanio werd aangehouden. Op zijn aanwijzing werd de kasregister op zijn woonadres aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachte werd overgedragen aan de recherche van Geyersvlijt. De kasregister dief is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.