Bromfietser levenloos in trens aangetroffen
Op vrijdag 1 juli is het levenloze lichaam van de 19- jarige bromfietser Krishen Debidajal in een langs de weg lopende trens aan de Hanna’s Lust aangetroffen.

De verkeersunit van regio Midden kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat een bromfietser in een goot is beland. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de bromfietser in de avond van donderdag 30 juni reed over de Hannas Lustweg. Hij kwam vanuit de Magentakanaalweg en ging naar de Indira Gandhiweg. Door tot nog toe onbekende redenen moet hij op de noordelijke berm terecht zijn gekomen en tegen een elektrische mast zijn opgereden. Krishen moet vervolgens dan met zijn bromfiets in de goot zijn beland.

Een voorbijganger zag op vrijdag 1 juli het levenloze lichaam van de bromfietser in de goot en schakelde de politie in. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk voor sectie in beslag genomen.
Met dit verkeersongeval stijgt de verkeersbarometer naar 28.

Verkeersongeval met twee doden
De 18-jarige Ganesh Lall en de 32-jarige Rohit Bondhoe die als bijrijder in een voertuig zaten, lieten na een verkeersongeval op de kruising van de Magentakanaal- en de Welgedacht C weg ter plaatse het leven.
Welgedacht C 2 doden

De politie van Santo Boma kreeg in de vroege ochtend van zaterdag 2 juli via de Centrale Meldkamer bericht dat een auto in een trens was beland en dat er twee doden te betreuren zijn.
Daar aangekomen werd het voertuig aangetroffen. Het levenloze lichaam van een van de bijrijders was in het kanaal, terwijl het andere lichaam uit het voertuig werd gehaald. De autobestuurder die bekneld was in het voertuig, werd door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd.
Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. De autobestuurder is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

Volgens verklaring van een ooggetuige reed de autobestuurder over de Welgedacht C weg. Hij kwam vanuit de Mawakaboweg en ging naar de Indira Gandhiweg. De chauffeur moet vermoedelijk gelet op de aangetroffen sporen door een klapband en de hoge snelheid waarmee hij reed de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. De auto keerde hierdoor op het wegdek, waarbij de linkerzijde van de auto tegen de leuning van de brug aankwam. De leuning ging kapot, waardoor de auto in het kanaal belandde. Door de slag slingerde één van de bijrijders uit het voertuig en kwam met zijn gezicht in het kanaal terecht.

Van de autobestuurder die wel in het bezit is van een geldig rijbewijs, kon vanwege de aard van de opgelopen letsels niet worden vastgesteld of hij onder invloed van alcohol verkeerde. Er zal een bloedtest van hem worden afgenomen. De ontzielde lichamen van de bijrijders zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden. De verkeersbarometer is landelijk gestegen naar 30.

Autobestuurder 31e verkeersdode
De 21-jarige autobestuurder Gianie Oostwijk overleed in de vroege ochtend van zaterdag 2 juli na een aanrijding met een PL-bus aan de Indira Gandhiweg ter plaatse.

[su_row][su_column size=”1/3″]13567124_1786568591580483_3885809022066618262_n[/su_column]
[su_column size=”1/3″]13590365_1786568571580485_5296201553846364328_n[/su_column]
[su_column size=”1/3″]13533205_1786568608247148_276805712671915009_n[/su_column][/su_row]

De verkeersunit van regio Midden kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van de aanrijding. Bij aankomst ter plaatse bleek uit het onderzoek dat Gianie met zijn auto reed over de Indira Gandhiweg. Hij kwam vanuit Latour en ging naar Lelydorp. De PL-bus reed in tegengestelde richting. Ter hoogte van de Jadoenathmissierweg kwam de PL-bestuurder op de rijhelft van zijn tegenligger. Er ontstond hierdoor een frontale botsing met het voor Gianie noodlottige gevolg.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. De PL-bestuurder en zijn bijrijder raakten bekneld in de bus. Door de ingeschakelde brandweer zijn zij uit hun situatie bevrijd. Per ontboden ambulance zijn de gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Ze zijn ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. Er zal een bloedtest van de PL-bestuurder die in het bezit is van een geldig rijbewijs worden gedaan.

De materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk. Het ontzielde lichaam van Gianie is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor sectie in beslag genomen.
Met het overlijden van Gianie staat de verkeersbarometer op 31.