19-jarige bromfietser 34ste verkeersdode

2031

In de vroege ochtend van vrijdag 8 juli vond er een aanrijding tussen een auto en een bromfietser, op de kruising gevormd door de Henk Arronstraat, de J. A. Pengelstraat en Charlesburgweg.

Het voorlopige onderzoek ter plaatse heeft uitgewezen dat de 24-jarige autobestuurder Keith Z. reed over de Henk Arronstraat komende van de richting van de Kwattaweg en gaande naar die van de Anniestraat. De 19-jarige bromfietsbestuurder Marcet Nehemian reed met zijn bromfiets over de J.A Pengelstraat komende vanuit de richting van de Keizerstraat en gaande naar de richting van de Henk Arronstraat.

Bij het naderen van de kruising verleende Marcet geen voorrang aan het rechtdoorgaand verkeer over de Henk Arronstraat met als gevolg de aanrijding. Nehemian liet ter plaatse het leven. Hij is de 34ste verkeersdode.

De autobestuurder was niet onder invloed van alcohol of ander bedwelmende middel en is in het bezit van een Surinaams Rijbewijs. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk in beslag genomen voor obductie.