Goede prestaties geleverd bij Scholengemeenschap Maho

2022
Foto: BIC Saramacca

Voor de HAVO-leerlingen van Scholengemeenschap Maho in het district Saramacca was het een heel belangrijk moment, het was namelijk uitslag van de havo-examenkandidaten.

De groep van de examenleerlingen heeft goede prestaties geleverd. Het percentage geslaagden op havo niveau is 60%. Op VOS Maho hadden totaal 19 studenten havo-examens afgelegd waarvan 11 leerlingen direct zijn geslaagd, 6 hebben her-examen en 2 zijn afgewezen.

Directie en docenten van Scholengemeenschap Maho hebben met trots de eerste geslaagden van Scholengemeenschap Maho afgeleverd aan de gemeenschap. Het geheel was een historisch gebeuren, omdat het de eerste uitslag was op Scholengemeenschap Maho op havo-niveau. Naomi Kromokario – Samidin zegt dat na de herexamen de slagingspercentage kan oplopen tot bijkans 80 procent