Foto: Gail Eijk

Heden, donderdag 28 juli is het levenloze lichaam van een jonge vrouw van wie de identiteit nog onbekend is aan de Zwartenhovenbrugstraat aangetroffen. De politie trof de vrouw met ontbloot bovenlijf aan en schakelde de ambulance in.

Het ambulance personeel kon geen teken van leven waarnemen. De diverse instanties werden vervolgens ingeschakeld. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Er zijn geen tekenen van geweld aangetroffen op het lichaam.

Op camera beelden is te zien dat de vrouw volledig gekleed was. Op een bepaald moment verkeerde zij vermoedelijk in een bepaalde gemoedstoestand, waardoor zij haar kleren uittrok.

Ze ging gekleed in een zwarte jeans lange broek en een gebloemde blouse met verschillende kleuren. De vrouw is van het gemengd ras en heeft een geschatte leeftijd van tussen de 30 en 40 jaar. Ze is ongeveer 1.60 meter lang en is bruin van kleur. Verder had ze zwarte slippers aan. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk in beslag genomen voor obductie.

Familieleden of zij die denken deze vrouw te hebben gekend worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie op de telefoonnummers 403101 of 401111 of via de Centrale Meldkamer op het nummer 115.