25-jarige zoon bedreigt moeder om SRD 10

1639

De politie van Moengo heeft op zondag 31 juli de 25-jarige Burney A. meer bekend als “Rediman” aangehouden, nadat hij kort tevoren zijn moeder met de dood heeft bedreigd. De verdachte heeft in zijn agressieve bui ook een voordeur van zijn ouderlijke woning vernield. De wetsdienaren deden na de melding dat een man tekeer ging, het adres aan voor onderzoek.

Volgens het onderzoek is gebleken dat Rediman zijn moeder SRD 10 vroeg om eten te kopen. De moeder weigerde en hij werd boos. De agressieve zoon was in het vorig jaar reeds door de politie voor mishandeling van zijn moeder in verzekering gesteld.

Rediman werd voorgeleid en heeft bekend zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is aan hem gratis loge geboden in het cellenhuis.