Verzettende bromfietser belandt in cellenhuis

1172

Tijdens een road-block in het district Nickerie verzette de 19-jarige Alvaro zich tegen de bikers van Nickerie, dit gebeurde op 30 juli waarbij hij werd aangehouden.

Alvaro werd tijdens een road-block aan de G.G. Maynardstraat tot stoppen gesommeerd. Hij negeerde het bevel van de dienstdoende ambtenaren en reed in op een rijwiel van de Bikers. Het voorwiel van het rijwiel is helemaal krom getrokken.

De verkeerovertreder reed door, maar de politie zette de achtervolging in en reed hem klem aan de Wilhelminastraat. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. De bromfiets en een valhelm die niet bij wet is toegestaan, zijn in beslag genomen.

Hij werd voorgeleid en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.